Nybygg

Drammen Blikk og Tak AS utfører alle typer utvendig blikkenslagerarbeide på nybygg. For eksempel taktekking, takisolering, fasadearbeider og isolering. I tillegg hjelper vi gjerne til med å finne den riktige faglige løsningen innenfor byggherrens budsjettrammer.

Utviklingen går mot hyppigere bruk av tynnplater på nye bygg her i landet. Både som eneste materiale og i kombinasjon med andre materialer. Ikke bare på forretnings- og offentlige bygninger, men også på boliger. Vi har hatt en del slike oppdrag, og kjenner de utfordringene som følger med.

Men ingen bygning blir fullstendig, verken utseende- eller funksjonsmessig uten godt utførte detaljer. Vi har et skarpt øye for det estetiske og hjelper gjerne til når beslag og andre tak- og fasadedetaljer skal planlegges.

Velg oss når du er ute etter den optimale løsningen!


Rehabilitering

Hvert år deltar vi i større og mindre rehabiliteringsprosjekter. Vi rehabiliterer alt fra taksteinstak og platetak i stål, sink, kobber osv. til fasader i stål og metaller. Mange av disse oppdragene innbefatter også etterisolering og utbytting av detaljer.

I en rehabiliteringsprosess følger det gjerne med arbeider som må gjøres av andre typer fagfolk som snekker, murer, elektriker osv. Vi har samarbeidspartnere på alle disse feltene og samordner alle arbeidene slik at oppdragsgiver får bare ett firma å forholde seg til.

Vi tar gjerne en prat om ditt rehabiliteringsprosjekt.
Jo tidligere vi kommer med i prosessen, jo lettere er det å finne den beste løsningen både økonomisk og funksjonelt!